Για τη βάση:
1. Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε μίξερ και ανακατεύουμε για περίπου 15’’.
2. Ρίχνουμε το μείγμα σε καλά βουτυρωμένο ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί.
3. Μαγειρεύουμε για περίπου 12-15’ (στους 180 βαθμούς), μέχρι να ροδοκοκκινήσει.
4. Την αφήνουμε να κρυώσει όσο φτιάχνουμε τη μους λεμονιού.
Για τη μους λεμονιού:
1. Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα με το τυρί κρέμα σε μεγάλο μπολ, μέχρι να αφρατέψουν.
2. Προσθέτουμε το χυμό των λεμονιών και το ξύσμα (το μείγμα θα σφίξει).
3. Το προσθέτουμε στην κρύα βάση και το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Για το γλάσο:
1. Ζεσταίνουμε σε κατσαρολάκι τη μαρμελάδα μέχρι να γίνει ρευστή και προσθέτουμε τα φρέσκα βατόμουρα μέχρι να αρχίσουν να λιώνουν.
2. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει πριν το προσθέσουμε στο cheesecake.
Για τη βάση:
110 γρ. κρύο βούτυρο
60 γρ. καστανή ζάχαρη
75 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
45 γρ. βρώμη Quaker
½ κ.γ. αλάτι
Για τη μους λεμονιού:
1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα
300 γρ. τυρί κρέμα
1 λεμόνια (κρατάμε και λίγο ξύσμα)
Για το γλάσο:
250 γρ. βατόμουρα
2-3 κ.σ. μαρμελάδα βατόμουρο