1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
2. Σε ένα ταψάκι, τοποθετούμε 16 χάρτινες θήκες για muffin και το αφήνουμε στην άκρη.
3. Σε ένα μεγάλο μπολ, συνδυάζουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το baking powder και το αλάτι. Προσθέτουμε το βούτυρο και χτυπάμε με μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι γίνει ένα μείγμα με σβώλους, περίπου για ένα λεπτό.
4. Σε ένα μεσαίο μπολ, συνδυάζουμε αυγά, γάλα και βανίλια και προσθέτουμε στο μείγμα με το αλεύρι. Χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να αναμειχθούν πλήρως και στη συνέχεια σε μεσαία ταχύτητα για 2 λεπτά.
Με αργές κινήσεις, προσθέτουμε τη βρώμη.
4. Μοιράζουμε το μείγμα στις θήκες, γεμίζοντας την κάθε μία έως και τα ¾ της. Ψήνουμε για 18 λεπτά ή έως να βγαίνει καθαρή η οδοντογλυφίδα από το κέντρο.
5. Αφαιρούμε από τον φούρνο τα muffin και τα αφήνουμε να κρυώσουν τελείως σε ένα δίσκο.
6. Χρησιμοποιώντας ένα μικρό μαχαιράκι, κόβουμε τη κορυφή του κάθε muffin σε ένα κωνοειδές σχήμα, αφήνοντας ωστόσο στην περίμετρο μερικά εκατοστά περιθώριο. Γεμίζουμε κάθε κενό με μαρμελάδα φράουλα και ξανασκεπάζουμε με τις κορυφές.
7. Τέλος, πασπαλίζουμε τα muffin με άχνη ζάχαρη.