1. Προσθέτουμε τη βρώμη Quaker στο δοχείο της επιλογής μας και έπειτα το γάλα.
2. Στη συνέχεια, τοποθετούμε σε εναλλάξ στρώσεις τους σπόρους τους ροδιού και το κακάο, ενώ στο τέλος γαρνίρουμε με τον λιναρόσπορο και τη βανίλια.
3. Το βάζουμε στο ψυγείο και το απολαμβάνουμε το επόμενο πρωί ή μερικές ώρες αργότερα.
½ φλιτζάνι βρώμη Quaker
½ φλιτζάνι γάλα
½ φλιτζάνι σπόροι ροδιού
2 κ.σ. κόκκοι κακάο
2 κ.σ. λιναρόσπορος
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας