Porridge PORRIDGE ΜΕ ΑΧΛΑΔΙ, ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ
recipe-page-banner-icon-blue
recipe-page-banner-icon
Συνταγή

1. Σε ένα κατσαρολάκι, ανακατεύουμε τη βρώμη με νερό ή γάλα και το αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά.

2. Αφαιρούμε από τη φωτιά και μεταφέρουμε σε μπολ, γαρνίροντας με το αχλάδι, το ροδάκινο και πασπαλίζοντας με τα αμύγδαλα.

Υλικά

    40g βρώμη Quaker
    300ml γάλα της επιλογής σας ή νερό
    1 αχλάδι κομμένο
    1 ροδάκινο κομμένο
    1 χούφτα αμύγδαλα

Δοκιμάστε επίσης...

Αντλήστε έμπνευση από τη δύναμη της βρώμης!

Ακολουθήστε μας στο Instagram: