1. Σε ένα κατσαρολάκι, ανακατεύουμε τη βρώμη με νερό και το γάλα και την αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά.
2. Αφαιρούμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
3. Σε μπολ, ανακατεύουμε μαζί το αμυγδαλοβούτυρο, το μέλι, την κανέλα και το τζίντζερ (προσθέτοντας λίγο νερό αν το μείγμα είναι πολύ πηχτό).
4.Το προσθέτουμε πάνω από τη βρώμη, γαρνίροντας με το μήλο και τα αμύγδαλα.
1/2 φλιτζάνι βρώμη Quaker
1/2 φλιτζάνι νερό
1/2 φλιτζάνι γάλα χαμηλών λιπαρών
1 1/2 κ.γ. αμυγδαλοβούτυρο (ή φιστικοβούτυρο)
1/2 κ.γ. μέλι
1/4 κ.γ. κανέλα
1/4 κ.γ. τριμμένο τζίντζερ
1 κ.σ. ψιλοκομμένο μήλο (με τη φλούδα)
1 κ.γ. αμύγδαλα ψιλοκομμένα (η φιστίκια)