1. Σε ένα κατσαρολάκι, ανακατεύουμε τη βρώμη με το γάλα/νερό και τη βανίλια και την αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά.
2. Αφαιρούμε από τη φωτιά και μεταφέρουμε σε μπολ, προσθέτουμε τα φρούτα και το γιαούρτι και γαρνίρουμε προαιρετικά με το ξύσμα και τον ηλιόσπορο.
1/2 φλιτζάνι βρώμη Quaker
1/2 φλιτζάνι γάλα ή νερό
1 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού
½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
¼ φλιτζανιού μύρτιλλα
¼ φλιτζανιού σμέουρα
¼ φλιτζανιού βατόμουρα
2 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
1 κ.σ. ηλιόσπορος