1. Θερμαίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μέχρι να πάρει χρώμα.
2. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και σωτάρουμε για 2 λεπτά.
3. Προσθέτουμε τη βρώμη και το γάλα και ανακατεύουμε συνεχώς. Συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε μέχρι το μείγμα να ξεκολλάει από τα τοιχώματα του τηγανιού, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
4. Προσθέτουμε τον κόλιανδρο, τις πιπεριές, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
5. Πλάθουμε το μείγμα σε 7 με 8 μακρόστενες κροκέτες και τις ψήνουμε για 10 έως 15 λεπτά, γυρίζοντάς τις μετά τα 5 πρώτα.
6. Σερβίρουμε ζεστές με κέτσαπ και φρυγανισμένο ψωμί.
(για 8 τεμάχια)
3/4 φλιτζανιού βρώμη Quaker
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένα μανιτάρια
200 ml γάλα χαμηλών λιπαρών
Αλάτι & Πιπέρι
3-4 κ.σ. κομμένος φρέσκος κόλιανδρος
2 πράσινες μικρές πιπεριές, κομμένες