Γλυκές συνταγές ΛΕΠΤΕΣ ΜΠΑΡΕΣ FROZEN YOGURT ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΒΡΩΜΗΣ & ΦΡΟΥΤΑ
recipe-page-banner-icon-bluebf558dac00b14953bb496309ce85081231cf50228286430691bdd8254df22609
recipe-page-banner-iconcbcc55d3321744bc8d0b759010ddb57d
Συνταγή

Δες βήμα – βήμα τη συνταγή της Madame Ginger σε video εδώ!

Μερίδες:10
Χρόνος προετοιμασίας:10 λεπτά
Χρόνος αναμονής:4-6 ώρες
Σκεύος:ταψί 35Χ20εκ.

Μετά το πρώτο πάγωμα, φυλάμε το yogurt bark καλυμμένο στην κατάψυξη για 1 εβδομάδα.

  1. Σε μπολ ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι με το μέλι και το ξύσμα λεμονιού. Δοκιμάζουμε και αναπροσαρμόζουμε το μέλι αναλόγως τα γούστα μας.
  2. Προσθέτουμε τη μισή ποσότητα από τα μύρτιλλα και τις τραγανές μπουκιές Quaker με φρούτα και τα ενσωματώνουμε στο μείγμα με απαλό ανακάτεμα.
  3. Απλώνουμε μια λαδόκολλα σε ταψί (που να χωράει στην κατάψυξή μας) και απλώνουμε το μείγμα με μαρίζ, έτσι που να έχει πάχος 1-2 εκατοστά.
  4. Πασπαλίζουμε όλη την επιφάνεια με τα υπόλοιπα μύρτιλλα και τις τραγανές μπουκιές Quaker με φρούτα και τα πατάμε ελαφρά να κολλήσουν στο μείγμα γιαουρτιού.
  5. Βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4-6 ώρες ή μέχρι να παγώσουν εντελώς.
  6. Βγάζουμε από την κατάψυξη, μεταφέρουμε τη λαδόκολλα σε ξύλο κοπής και με γρήγορες κινήσεις σπάμε το frozen yogurt με τη βοήθεια μαχαιριού σε κομμάτια.

Σερβίρουμε επιτόπου και τα υπόλοιπα κομμάτια που δεν σκοπεύουμε να καταναλώσουμε, τα φυλάμε καλυμμένα στην κατάψυξη.

Υλικά

    500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
    2-3 κ.σ. μέλι
    ξύσμα από 1 μικρό ακέρωτο λεμόνι
    100 γρ. φρέσκα ή κατ/να μύρτιλλα
    120 γρ. Quaker Τραγανές Μπουκιές με φρούτα

Δοκιμάστε επίσης...

Αντλήστε έμπνευση από τη δύναμη της βρώμης!

Ακολουθήστε μας στο Instagram: