1. Σε ένα μπολ ανακατέψτε τον κιμά με τα υπόλοιπα υλικά.
2. Ζυμώστε καλά το μίγμα, βρέχοντας συχνά τις παλάμες σας με νερό.
3. Αν θέλετε να γίνουν ακόμα πιο αφράτα, προσθέστε στο μίγμα του κιμά 1/4
κουταλάκι σόδα διαλυμένη σε λίγο νερό.
4. Προαιρετικά, σκεπάστε το μίγμα κι αφήστε το να σταθεί στο ψυγείο 2 ώρες.
5. Πλάστε 8-10 μπιφτέκια, αλείψτε τα με λάδι και ψήστε τα στα κάρβουνα, στο τηγάνι
ή στο γκριλ 7-8 λεπτά από την κάθε πλευρά.
6. Σερβίρετε με πράσινη σαλάτα, για ένα ελαφρύ και ισορροπημένο
γεύμα.