Σε ένα μπολ βαζουμε τα υγρά στοιχεία και σε ένα τα στερεά. Προσθετουμε τα στερεά στα υγρά και ανακατεύουμε. Τοποθετούμε σε ειδική φόρμα μαφιν και ψήνουμε για 40-45 λεπτά!
- 1 κούπα αλεύρι βρωμης
- 1/2 κούπα νιφάδες βρωμης
- 3/4 κούπας γάλα αμυγδαλου
- 1 κούπα applesauce ( πουρές μήλου)
- 2 βανίλιες
- 1 κγ baking powder
- 1/2 κγ baking soda
- 1/2 κούπα λιναροσπορο
- 3/4 κούπας μέλι
- 1 κ.σ φυστικοβουτυρο
- 1 κουτάκι μυρτιλα 400 γρ