Απολαυστικό και εύκολο πρωινό

Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Δείτε μερικούς γρήγορους και εύκολους τρόπους για να δημιουργήσετε ένα απολαυστικό πρωινό προσφέροντας στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας μία νέα γευστική εμπειρία κάθε πρωί

Ετοιμάστε γρήγορα και εύκολα το πρωινό σας με βρώμη!

Μπορείτε να απολαύσετε τη μοναδική και ιδιαίτερα θρεπτική κρέμα βρώμης με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Ζεστή ή κρύα, με γάλα ή νερό ή ακόμα και με χυμό φρούτων ανακαλύψτε μία νέα γευστική εμπειρία κάθε πρωί.

Ζεστό πρωινό με βρώμη
Τίποτα δεν μπορεί να μας ζεστάνει καλύτερα το πρωί από ένα ζεστό μπολ βρώμης. Δείτε παρακάτω τον παραδοσιακό τρόπο προετοιμασίας της περίφημης κρέμας βρώμης σε 4 μόνο βήματα:
1. Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε 1 μέρος βρώμης (3 - 4 κουταλιές της σούπας) και 2 μέρη γάλα ή νερό.
(Όσο περισσότερη βρώμη προσθέτετε, τόσο πιο πηχτή θα γίνει η κρέμα. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι αν χρησιμοποιήσετε γάλα αντί για νερό, η κρέμα θα γίνει ιδιαίτερα γευστική και “κρεμώδης”.)
2.
Σιγοβράζετε το μίγμα καθώς ανακατεύετε συνεχώς (ειδικά αν έχετε προσθέσει γάλα). Η κρέμα θα μαλακώσει. Αυτό είναι το ιδανικό σημείο για να προσθέσετε μέλι ή ζάχαρη εφόσον το επιθυμείτε.
3. Δοκιμάζετε την κρέμα κάθε 3 λεπτά μέχρι να επιτύχετε την επιθυμητή υφή. Σε 10-12’ θα είναι έτοιμη.
4. Σερβίρετε ζεστό. Επιλέξτε είτε κανέλα είτε κομμάτια μπανάνας είτε όποιον άλλο συνδυασμό επιθυμείτε.
Δείτε και άλλους γευστικούς συνδυασμούς στις Συνταγές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής.

Ένας πιο γρήγορος τρόπος είναι σε ένα μπολ να προσθέσετε 4 κουταλιές βρώμης και να ανακατέψετε για 3-4’ με ζεστό νερό ή γάλα. Προσθέστε φρούτα, ξηρούς καρπούς και απολαύστε!

Κρύο πρωινό με βρώμη
Σε ένα μπολ προσθέστε 4 κουταλιές βρώμης και γάλα ή χυμό φρούτων. Ανακατέψτε μέχρι να μαλακώσει το μίγμα και είστε έτοιμοι να απολαύστε την κρέμα. Αν θέλετε να τη νοστιμήσετε προσθέστε τα αγαπημένα σας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι.
Δείτε και άλλους γευστικούς συνδυασμούς στις Συνταγές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής.

Πρωινό με γιαούρτι και βρώμη
Σε ένα μπολ προσθέτετε γιαούρτι και 4 κουταλιές βρώμης και ανακατεύετε. Προσθέστε φρούτα, ξηρούς καρπούς, ξηρά φρούτα ή και κομμάτια μαύρης σοκολάτας και απολαύστε!
Δείτε και άλλους γευστικούς συνδυασμούς στις Συνταγές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής.

Απολαυστικοί συνδυασμοί

Γιαούρτι με Quaker και κομμάτια σοκολάτας

Γιαούρτι με Quaker και μαρμελάδα φράουλα

Γλυκό Πρωινό με Quaker

Πασχαλινά Κουλούρια

Πρωινό με Quaker και σοκολατούχο γάλα

Πρωινό με Quaker και Φρούτα Εποχής

Δείτε απολαυστικούς συνδυασμούς για το πρωινό σας