Ανακαλύψτε
τα οφέλη
της βρώμης Quaker

.

Τα Quaker αποτελούν τον ιδανικό μας σύμμαχo για καλή υγεία!

 • Καλή λειτουργία της καρδιάς

  Μια σωστή δίαιτα, ωφέλιμη και για την υγεία της καρδιάς μας*, ακολουθεί εν γένει τις βασικές αξίες της καλής διατροφής, η οποία στηρίζεται στην καθημερινή κατανάλωση δημητριακών ολικής άλεσης, ποικιλίας φρούτων και λαχανικών, γαλακτοκομικών προϊόντων χαμηλών σε λιπαρά, άπαχου κρέατος, πουλερικών και ψαριών**, ξηρών καρπών και οσπρίων καθώς και μικρών ποσοτήτων ακόρεστων λιπαρών.

  *Έχει αποδειχθεί ότι η β- γλυκάνη βρώμης χαμηλώνει/μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα. Τα υψηλά επίπεδα χοληστερόλης συνιστούν παράγοντα κινδύνου για την εκδήλωση της στεφανιαίας νόσου. Τα θετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 3g β- γλυκάνης βρώμης. Η στεφανιαία νόσος έχει πολλαπλούς παράγοντες κινδύνου και μεταβάλλοντας έναν από αυτούς τους παράγοντες κινδύνου πιθανόν να έχει ή  πιθανόν να μην έχει ευεργετική δράση.  Καταναλώστε αυτό το προϊόν ως μέρος μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

  **Σχετικά με την κατανάλωση άπαχου κρέατος, πουλερικών και ψαριών η γενική σύσταση κατανάλωσης είναι έως 2 φορές την εβδομάδα.

 • Βελτίωση της λειτουργίας
  του εντέρου

  Η βρώμη αποτελεί ένα δημητριακό 100% ολικής άλεσης και η υψηλή περιεκτικότητα της σε εδώδιμες ίνες βελτιώνει την λειτουργία του εντέρου, μέσω της αύξησης του όγκου των κενώσεων.

  Ως πηγή φυτικών ινών η βρώμη είναι μία εξαιρετική επιλογή, καθώς 40 γραμμάρια κλασσικής βρώμης Quaker παρέχουν 3,6 γραμμάρια φυτικών ινών. Οι ειδικοί συνιστούν την κατανάλωση τουλάχιστον 30 γραμμαρίων φυτικών ινών την ημέρα, μέσα από μία ποικιλία δημητριακών, φρούτων, λαχανικών και οσπρίων.

Ενέργεια απαραίτητη για
το ιδανικό ξεκίνημα της ημέρας

Οι νιφάδες βρώμης Quaker αποτελούν ένα προϊόν 100% ολικής άλεσης, καθώς διατηρούν το φύτρο, το ενδοσπέρμιο και το πίτουρο (μέρη του καρπού) κατά τη διαδικασία της άλεσης. Χάρη στη σύνθεσή τους λοιπόν, είναι σε θέση να προσφέρουν στον οργανισμό με τον καλύτερο τρόπο υψηλή ενεργειακή αξία, πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και βιταμίνες!

Δείτε εδώ την ανατομία του ξεχωριστού καρπού της βρώμης:

power-energy-necessary-img
 • 1. ΤΟ ΦΥΤΡΟ

  Η καρδιά του καρπού. Περιέχει πολύτιμες θρεπτικές ουσίες όπως βιταμίνες του συμπλέγματος Β καθώς και πολυακόρεστα αλλά και μονοακόρεστα λιπαρά.

 • 2. ΤΟ ΕΝΔΟΣΠΕΡΜΙΟ

  Το μεγαλύτερο τμήμα του πυρήνα. Περιέχει ωφέλιμους υδατάνθρακες που παρέχουν ενέργεια.

 • 3. TO ΠΙΤΟΥΡΟ

  Η τραχιά, εξωτερική στοιβάδα του πυρήνα. Αποτελείται από πολλαπλές στρώσεις και είναι βρώσιμη, περιέχοντας αβενανθραμίδες που υποστηρίζουν την καλή λειτουργία της καρδιάς.

 • 4. Ο ΦΛΟΙΟΣ

  Το ινώδες, μη βρώσιμο προστατευτικό περίβλημα που περιβάλλει τον πυρήνα. Αφαιρείται κατά την άλεση.

Χαρίζοντας καλή ενέργεια που διαρκεί, η βρώμη Quaker αποτελεί μία 
ιδανική επιλογή για την καθημερινή διατροφή μας.

Τα οφέλη για
τον οργανισμό μας

Ένας καρπός, τόσα πολλά οφέλη! Ανακαλύψτε σήμερα το διατροφικό θησαυρό της βρώμης.

Mάθετε περισσότερα